فرماندار چالدران:این شهرستان دارای ظرفیت های بزرگی برای اجرای طرح های بوم گردی روستایی و عشایری است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری چالدران،فرماندار چالدران در این جلسه با اشاره به اهمیت صنعت توریست و اشتغالزائی پایدار این صنعت از در حال سکون بودن و عدم توجه به توسعه گردشگری در این منطقه انتقاد کرد و اظهار داشت: این شهرستان با یک صد و 4 اثر ثبت شده تاریخی در فهرست آثار ملی و یک اثر در فهرست آثار جهانی و دهها جاذبه طبیعی شگفت انگیز نگین گردشگری آذربایجان غربی است
🔶محمدزاده با خطاب به دهیاران روستا را منشاء و مبداء توسعه در کشور دانست و گفت: من چون روستا را منشا و مبداء توسعه در کشور می دانم روستاها باید اساس و چارچوب خود را حفظ کنند و اگر مشکلی پیش می آید به دلیل فاصله گرفتن از هویت و ساختار روستاهاست. به هیچ وجه دنبال این نباشیم که ادای شهرنشینی را درآوریم و روستاها ضمن برخورداری از رفاه و امکانات باید هویت و ساختار روستا را حفظ کند و فعالیت های روستایی را به شکل جدی باید ادامه داد.
🔶وی با اشاره به فرصت حضور بنیاد علوی در چالدران و پرداخت تسهیلات اشتغال روستائی توسط دولت تدبیر و امید اظهارداشت: این شهرستان دارای ظرفیت های بزرگی برای اجرای طرح های بوم گردی روستایی و عشایری است و با اجرای این طرح ها زمینه جذب بیشتر گردشگر خارجی و داخلی و توسعه پایدار این مناطق فراهم خواهد شد.
🔷مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان نیز با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه و رونق بوم گردی دارد که جا دارد در این زمینه سرمایه گذاری بیشتری انجام شود.
🔷جباری گفت: اکنون زمینه ای فراهم شده تا خانه ها و اماکن قدیمی و تاریخی بازسازی شده و به فضاهای اقامتی برای اسکان مسافران و گردشگران در روستاهای هدف گردشگری تبدیل شود.
🔷وی بیان کرد: احداث اقامتگاه های بوم گردی یکی از مهمترین نمونه های تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است که با تکیه به امکانات بومی و ظرفیت های محلی، موجب رونق اقتصادی و توسعه زیرساخت ها در بخش گردشگری می شود.
⚡حجت الاسلام واحدی فر دادستان شهرستان چالدران نیز در این جلسه با بیان اینکه آثار باستانی هر کشور پیشینه تاریخی آن کشور محسوب می گردد و این آثار دارای ارزش و اهمیت فراوانی هستند افزود:مردم با دیدن آنها به وحدت ارزش های انسانی پی می برند و آثار باستانی را میراثی همگانی می دانند و هر تکه ای از ایران دارای ارزش تاریخی است و تمدنی چند هزارساله است و برای حفظ و نگهداری آن باید تلاش بسیار نمود.
☑در این جلسه مسائل و مشکلات حوزه گردشگری،حفظ آثار تاریخی و آموزش طرحهای توسعه ای بوم گردی روستائی مورد بحث و بررسی قرار گرفت